Menší aktualizace

13.10.2013 18:55

Poslední dobou jsem nějak neměla moc chuti a ani času vrhnout se na aktualizace našich stránek,ale vzhledem k tomu,že se toho už událo opravdu hodně,je potřeba to tu dát trošku do pořádku).

Takže 1) Naše neslavná účast na Prvním Česko-Slovenském závodě hovawartů. Třetí místo ze třech,asi nepotřebuje většího komentáře,ještě teď se stydím,že jsem měla tu drzost se přihlásit.. Nicméně musím pochválit pořadatele a nebýt neslavného výkonu,tak jsme si tu akci moc užili.

2) Klubová výstava v Bochovicích.  Tak tady už to bylo o poznání lepší, hlavně proto,že jsme s sebou vzali najejí první výstavu i Dorču a taky jejího brášku Alcatraze (Danyho). Cherda nebyla ještě stále v optymální kondici,ale od pana rozhodčího Kukly jsme obdrželi známku V2,za což jsem v podstatě ráda.

Dorča si vedla náramně, celý průběh vůbec neřešila, pěkně se předváděla a k mé velké radosti si odnesla známku VN2. I bráška Dany se snažil, měl trošku nevýhodu v tom,že šel se svou paničkou na řadu jako první a protože byli na výstavě úplně prvně,tak moc nevěděli co a jak a paní rozhodčí Svobodová je poměrně náročná na předvedení,ale i tak odešli se známkou VN4 a krásným posudkem,čehoš si od paní Svobodové dost cením. Měla jsme radost,že jsem se s Danym mohla pomuchlat a už teď se těším na další setkání.

  

Kontakt

Renata Králová Podhorní 81
62800 BRNO
732847897 ondrackova.r@seznam.cz